Taalcursus Spaans

Home > Valencia > Taalcursus Spaans

¡Practicamos Español!

Als je naar Valencia komt voor je stage, kan je dat uitstekend combineren met Spaans leren in Valencia. Of je nu een absolute beginner bent of al voorkennis hebt van de Spaanse taal, voor elk niveau is er een geschikte taalcursus te vinden. Het beheersen van de Spaanse taal is geen noodzaak tijdens je stage, maar het heeft wel degelijk voordelen.

Als je Spaans in Valencia beheerst zal je merken dat de omgang met collega’s makkelijker verloopt en dat dit in het dagelijks leven ook een hoop voordelen met zich meebrengt. Spaans leren in Valencia kan op een van de taalscholen in Valencia waar alle onderdelen van de Spaanse taal, lezen, luisteren, spreken en schrijven onderwezen worden.

Spaanse Taalschool Valencia

Spaanse taalschool in Valencia

In elke wijk van Valencia vind je goede Spaanse taalscholen. Of je nu de basis wilt leren of een uitgebreide cursus wilt volgen, er is voor elk wat wils. Veel scholen bieden zowel overdag als ‘s avonds lessen aan, wat het mogelijk maakt om de Spaanse cursus te combineren met je stage. Stage in Spanje kan helpen bij het vinden van een geschikte Spaanse taalcursus, om jou tijd in Valencia nog leerzamer en waardevoller kunt maken.

Gastgezin Stage lopen en Spaans leren

Gastgezin

Het leren van een nieuwe taal kan een behoorlijke opgave zijn. Om het Spaans echt goed te begrijpen is het goed om jezelf echt onder te dompelen in het Spaanse leven. De ideale manier is om samen te wonen met een gastgezin.

Naast dat het een bijzondere ervaring is om een tijd in een andere cultuur te leven, zul je de Spaanse taal ook heel erg snel onder de knie krijgen. Binnen het gastgezin zul je namelijk enkel Spaans spreken en dat zorgt voor enorme sprongen in je taalvaardigheid.

Tandems Taaluitwisseling

Tandems

Nee, geen fiets. Een tandem betekent vrij vertaald een taaluitwisseling. Regelmatig worden er in Valencia bijeenkomsten georganiseerd waarbij je samen met iemand anders elkaars talen uitwisselt. Jij leert de ander Engels en/of Nederlands en de ander brengt je wat bij over de Spaanse taal. Naast dat dit goed is voor je Spaanse taalvaardigheid is het ook nog eens hartstikke leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Er zijn verschillende Facebook-groepen (zoek bijvoorbeeld op Tandem Valencia) en op website Tandem.net is het ook mogelijk om met elkaar af te spreken. 

Online Spaans volgen

Online Spaans cursus

Voor je aankomst alvast wat Spaans leren? Natuurlijk! Er zijn talloze manieren om dit te doen. Zo kun je op de website van Suspanish gratis Spaans leren of de handige app Duolingo gebruiken om spelenderwijs de basis onder de knie te krijgen. Deze manieren zijn vooral handig om jezelf voor te bereiden om in Spanje Spaans te leren. Bijkomend voordeel is dat je door deze voorbereiding jezelf een klein beetje kunt redden. 

Studenten aan het woord

Ontdek wat onze studenten zeggen over Stage in Spanje. ¡Vamos!

Op zoek naar een Stage in Spanje?

Je Spaanse avontuur begint hier.