Stages

Home > Stages

¡Prácticas en España!

Bij Stage in Spanje gaan we verder dan alleen het regelen van stages. Wij streven ernaar om jou een unieke en verrijkende ervaring te bieden tijdens je stageperiode in Spanje. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor jouw stage in Spanje.

Hoe het werkt - Stage in Spanje

Stagemogelijkheden

Stage in Spanje is anders dan andere bedrijven. Wij organiseren geen stages, maar ervaringen. Ons doel is om jou een goed passende stage te bieden en tegelijkertijd een verrijkende levenservaring te bezorgen. Of je nu al een idee hebt of niet, deel je gedachten met ons en wij zoeken de perfecte stage die aan jouw wensen voldoet.

Geen eigen zoektocht nodig, wij regelen het voor jou. Met meer dan 10 jaar ervaring en uitgebreid contact met stagebedrijven en (internationale) scholen, kunnen wij snel werken en stages aanbieden tegen een eerlijke bemiddelingsbijdrage.

Tandems Taaluitwisseling

Stage ervaringen

Ontdek de waardevolle stage ervaringen van onze studenten! In een inspirerende video delen zij hun persoonlijke inzichten over onze dienstverlening. Benieuwd naar hun verhalen? Klik snel door naar de pagina stage ervaringen, bekijk de video en laat je meevoeren door hun enthousiasme. Voor vragen en interesse staan wij altijd klaar om je verder te helpen.

Passende accommodatie voor student in Valencia

Accommodatie

De perfecte accommodatie in Valencia voor een onvergetelijk verblijf! Stage in Spanje helpt studenten bij het vinden van een geschikte kamer of appartement. Vertel ons je wensen en wij gaan op zoek naar een woning die bij jou past, rekening houdend met de ligging ten opzichte van het stagebedrijf.

Bovendien bieden wij eerlijke huurprijzen en de mogelijkheid om te verblijven in een gastgezin, waar je het echte Spaanse leven kunt ervaren. Maak je geen zorgen over het vinden van een geschikte accommodatie, wij regelen het voor jou!

Kostenoverzicht Stage in Spanje

Werkwijze en tarieven

Bij Stage in Spanje streven we naar een snelle en betaalbare ervaring voor jouw stageavontuur! Als student ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze samenwerking met diverse scholen en bedrijven kunnen we altijd de beste prijs garanderen. Bovendien bieden we een laagsteprijsgarantie en het ‘No Cure, No Pay’-principe aan.

Valencia sinaasappels aan de boom

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze dienstverlenging? Bekijk eerst de veelgestelde vragen, want de kans is groot dat wij hem al hebben beantwoord. Bezoek onze veelgestelde vragen pagina en vind de informatie die je nodig hebt om jouw stageavontuur in Spanje te beginnen. Staat hij er niet tussen? Geen probleem, stel ze gerust.

Studenten aan het woord

Ontdek wat onze studenten zeggen over de dienstverlening van Stage in Spanje. ¡Vamos!

Op zoek naar een Stage in Spanje?

Plan een vrijblijvend gesprek in of neem contact met ons op.