Stagemogelijkheden

Home > Stages > Stagemogelijkheden

¡ Prácticas en València!

“No organizamos practicas, organizamos experiencias” is ons motto.

Wij willen er niet alleen voor zorgen dat jij een goed passende stage krijgt, maar ook dat wij ons graag voor je inspannen, zodat je een levenservaring rijker bent. Jouw wens is ons werk.

Hoe het werkt - Stage in Spanje

Hoe werkt het

Stage in Spanje werkt anders als alle andere bedrijven. Ben jij op zoek naar een stage en heb je al een idee waar je naar op zoek bent, deel je gedachtes met ons en wij zullen op zoek gaan naar de perfecte stage die bij jouw wensen past!

Uiteraard hebben we vacatures maar we draaien het liever om, een zoektocht van ons, altijd voor iedere student. Dit wil zeggen dat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de perfecte stage. Staat jouw gewenste stage al bij onze vacatures? Solliciteer dan nu! Staat die er niet bij, maak je geen zorgen wij zullen op zoek gaan naar de gewenste stage in Spanje!

Meer dan 10 jaar ervaring

In meer dan 10 jaar hebben wij duizenden stages georganiseerd voor onze studenten. Hierdoor hebben wij regelmatig contact met onze stagebedrijven en internationale scholen, en daardoor kunnen wij snel te werk gaan en stages aanbieden tegen een eerlijke bemiddelingsbijdrage. Lees meer over onze werkwijze en tarieven.

Een nog belangrijker motto dat wij voor de studenten hanteren is “no cure, no pay”. Je betaalt alleen als wij een stage voor je regelen. De stagemogelijkheden zijn erg groot. Zo bieden wij voor nagenoeg elke Nederlandse studie een passende stage.

Voorbeelden van stages

Om een idee te geven van de stagemogelijkheden hebben wij enkele voorbeelden van stages geplaatst. Neem ook eens een kijkje op de vacature pagina. Staat je ideale stage er niet tussen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op.

Voorbeelden van stages

Om een idee te geven van de stagemogelijkheden hebben wij enkele voorbeelden van stages geplaatst. Neem ook eens een kijkje op de vacature pagina. Staat je ideale stage er niet tussen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op.

Online Spaans volgen

Taalvaardigheid Spaans

Niet alleen met de Spaanse taal kun je in Spanje een stage lopen. Velen zullen dit zeggen, maar wij hebben al vaak het tegendeel bewezen. Door ons grote netwerk is het mogelijk om in Spanje een Engelstalige stage te lopen.

En als het om een Spaanstalige stage gaat is er altijd een mogelijkheid om, voorafgaand aan je stage, een cursus Spaans te volgen. Met deze ervaring ben je voorbereid om het bedrijf binnen te komen met een aardig woordje Spaans. Wij hebben hiervoor verschillende scholen geselecteerd en daarmee heb je als student verschillende keuzes.

Spaanse Taalschool Valencia

Spaans leren in Valencia

En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dat jij je geleerde Spaans direct in de praktijk brengt. En waar kan dat nou beter dan in deze fantastische stad?

Je zult snel merken dat, doordat je in Valencia leeft, woont, werkt en uitgaat, de beheersing van de Spaanse taal ontzettend snel zal gaan. Dit is een ervaring waar je ontzettend enthousiast van zult worden en je zult merken hoe leuk het is om deze taal steeds beter te leren en te begrijpen.

Studenten aan het woord

Ontdek wat onze studenten zeggen over de stagemogelijkheden bij Stage in Spanje. ¡Vamos!

Op zoek naar een Stage in Spanje?

Plan een vrijblijvend gesprek in of neem contact met ons op.