Werkwijze en tarieven

Home > Stages > Werkwijze en tarieven

¡No cure, no pay!

Bij Stage in Spanje zorgen wij ervoor dat jouw stageavontuur supersnel en betaalbaar verloopt! Als student ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met verschillende scholen en bedrijven, waardoor wij altijd de beste prijs kunnen garanderen. Bovendien bieden wij een laagsteprijsgarantie en ‘No Cure, No Pay’ aan.

Tandems Taaluitwisseling

Werkwijze Stage in Spanje

Onze service staat centraal. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte stage. Denk aan het regelen van een geweldig appartement, een gave taalcursus en een tof stagebedrijf. Maar daar houdt het niet op! Wij geven tips over Valencia, helpen met het maken van een top CV en bereiden je voor op sollicitatiegesprekken.

Ook geven wij graag informatie over het vervoer naar jouw stagebedrijf. En weet je wat helemaal handig is? We kunnen je zelfs persoonlijk ophalen op het vliegveld, zodat jouw verblijf in Valencia direct goed begint.

Bij Stage in Spanje staan wij klaar om jou als student de perfecte begeleiding te bieden. Van begin tot eind zorgen wij ervoor dat jouw stage een onvergetelijke ervaring wordt. ¡Vamos!

Stage in Spanje Organiseren stage

Organiseren Stage

Al meer dan 10 jaar organiseren wij stages voor studenten die naar Spanje komen. Samen bespreken wij jou wensen en gaan vervolgens op zoek naar de meest geschikte stage op basis van je persoonlijke voorkeuren en studievereisten. Tevens zullen de stageplaatsen volledig geaccrediteerd worden.

Stage in Spanje staat in contact met een groot netwerk van betrouwbare bedrijven en gaat altijd op zoek naar de perfecte stage. Toch geen match met je stagebedrijf? Dan zoeken wij verder.

Kosten: € 475,- (excl. 21% BTW)

Passende accommodatie voor student in Valencia

Organiseren Accomodatie

Je gaat op avontuur en bent natuurlijk ook op zoek naar een geschikte accommodatie. Of je nu op zoek bent naar een kamer in een groepshuis met andere stagiaires of in een gastgezin wilt wonen. Wij regelen het. Stage in Spanje heeft contacten met huiseigenaren in elke wijk van de stad Valencia, waardoor jij bijvoorbeeld dichtbij de stage kunt wonen.

Op basis van je persoonlijke voorkeuren gaan wij op zoek en zullen vervolgens een passend voorstel doen voor een woning. Zo is alles goed geregeld voor je aankomst en kun jij onbezorgd beginnen aan het avontuur. De kosten zijn voor het organiseren van de accommodatie. Je betaalt vervolgens alleen de huurprijs die de verhuurder rekent. Natuurlijk laten wij deze kosten van tevoren aan je weten.

Kosten: € 50,- (eenmalig p.p. per accommodatie, excl. 21% BTW)

Airport Transfer Vliegveld geregeld door Stage in Spanje

Airport Transfer

Het is ook mogelijk om een transfer van het vliegveld naar de accommodatie te regelen. Bij aankomst zullen wij klaarstaan om je naar het appartement te brengen. Zo begin je gelijk goed en hoef jij je geen zorgen te maken over je bagage.

Kosten: € 40,- (eenmalig p.p. enkele reis, excl. 21% BTW)

Kostenoverzicht Stage in Spanje

Kostenoverzicht

Stage in Spanje biedt de laagsteprijsgarantie en daarnaast hanteren we ook ons No Cure, No Pay-principe. Dit betekent dat studenten niet hoeven te betalen als de stage niet volledig georganiseerd is.

Bij aanvang van de zoekopdracht vragen we een aanbetaling van €75,- (excl. BTW) en het resterende bedrag dient kort voor aanvang van de stageperiode te worden voldaan. Je hoeft uiteraard niets te betalen als we er niet in slagen om een geschikte stage te vinden. Dat is anders dan bij alle andere bedrijven! Daar kun je op vertrouwen.

Dienst Kosten (excl. 21% BTW)
Organisatie Stage € 475,- (aanbetaling €75,-)
Organisatie Accommodatie € 50,- (p.p. per accommodatie)
Huur Accommodatie Verschillend (in overleg)
Airport Transfer € 40,- (eenmalig)

 

Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

Studenten aan het woord

Ontdek wat onze studenten zeggen over de dienstverlening van Stage in Spanje. ¡Vamos!

Op zoek naar een Stage in Spanje?

Plan een vrijblijvend gesprek in of neem contact met ons op.