Valencia

Home > Valencia

¡Viva València!

Valencia is de stad die alles heeft voor studenten. Van interessante bezienswaardigheden, een goed openbaar vervoer tot een bruisend studentenleven en mogelijkheden voor het volgen van een Spaanse taalcursus. Daarnaast zijn er diverse sportactiviteiten beschikbaar speciaal voor studenten. Ontdek wat deze geweldige stad te bieden heeft.

Stad van kunst en wetenschappen in Valencia

Bezienswaardigheden

Ontdek de adembenemende bezienswaardigheden van Valencia en laat je betoveren door de rijke cultuur en geschiedenis van deze bruisende stad. Van de prachtige architectuur van Ciudad de las Artes y las Ciencias (Stad van kunst en wetenschappen) tot de levendige markten zoals Mercado Central. Verken de historische straten van de oude binnenstad, geniet van de prachtige parken zoals Jardín del Turia en bewonder de iconische kathedraal van Valencia. Wij vertellen je er graag alles over.

Openbaar Vervoer

Valencia heeft een uitgebreid netwerk van bussen, trams en metro’s. Het verkennen van de stad is een fluitje van een cent. Reis moeiteloos van de ene naar de andere plek, van het bruisende stadscentrum naar de prachtige stranden. Er is tevens een uitgebreid netwerk van deelfietsen beschikbaar. Benieuwd naar het openbaar vervoer? Wij hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet. 

Spaanse Taalschool Valencia

Taalcursus Spaans

Wil je graag Spaans leren tijdens je stage? Overweeg dan een taalcursus Spaans in Valencia! Niet alleen leerzaam, maar ook erg nuttig in het dagelijkse leven en gedurende de stage. Met gerenommeerde taalscholen en ervaren docenten biedt Valencia de ideale omgeving om je Spaanse vaardigheden te verbeteren. ¡Aprende Español en València!

Outdoor Bootcamp activiteit sporten

Sporten

Loop je stage in Valencia en ben je zoek naar opties om te sporten? Of je nu van voetbal, padel, basketbal, yoga of fitness houdt, er is voor elk wat wils. Je blijft fit, maar zult ook nieuwe mensen leren kennen en jezelf ontwikkelen.

Nachtleven in Spanje Valencia

Studentenleven

Als student in Valencia hoef je je ‘s avonds nooit te vervelen. De stad barst van de trendy clubs, gezellige bars en levendige nachtlocaties waar je kunt feesten tot in de vroege uurtjes. Naast de ontelbare stranden, horeca en studenten activiteiten is het ook erg leuk om de omgeving te ontdekken, vrienden te maken en natuurlijk het grootste feest van Spanje, Las Fallas, mee te maken. ¡Viva la noche, viva la fiesta!

Studenten aan het woord

Ontdek wat onze studenten zeggen over de dienstverlening van Stage in Spanje. ¡Vamos!

Op zoek naar een Stage in Spanje?

Je Spaanse avontuur begint hier.