Accommodatie

Home > Stages > Accommodatie

¡Vivir en Valencia!

De stad Valencia bruist, leeft en is door velen geliefd. Hier wil je wonen en een onvergetelijke tijd beleven. Er zijn volop mogelijkheden voor studenten. Stage in Spanje helpt studenten bij het vinden van een geschikte kamer of appartement. In een groepshuis, alleen of in een gastgezin. Wij vinden een passende accommodatie voor jou. 

Passende accommodatie voor student in Valencia

Passende accommodatie

Op basis van jouw wensen gaan wij op zoek om een passende kamer of appartement te zoeken. Hier heb je een groot aandeel in door jouw wensen aan te geven omtrent prijsklasse, soort woning en aantal kamers (eventueel met andere studenten en/of vrienden). Daarnaast houden we rekening met de ligging ten opzichte van het stagebedrijf. Hierdoor worden lange reistijden voorkomen.

Torres de Serranos in Valencia Spanje

Eerlijke huurprijzen

De appartementen die wij aanbieden zijn altijd gemeubileerd en de prijzen die de verhuurder hanteert worden direct doorgegeven aan onze studenten. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bemiddelaars. De maandelijkse huurprijs van een appartement is vanzelfsprekend afhankelijk van het aantal maanden dat je stage loopt.

Voor het zoeken en verzorgen van een gepaste accommodatie vragen wij een eenmalige bijdrage van €50,- p.p. per verblijf. Door gebruik te maken van deze service hoef jij je geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte accommodatie.

Gastgezin Stage lopen en Spaans leren

Gastgezin

Voor jouw stage is het mogelijk te kiezen voor een verblijf in een gastgezin. Het voordeel hiervan is dat je heel snel Spaans zult leren spreken, omdat je daadwerkelijk onderdeel bent van het Spaanse leven.

Er zijn bepaalde families die zich bij ons hebben aangesloten en deze mogelijkheid voor jou aanbieden. Voor meer informatie over prijzen, kamers en het wonen bij een gastgezin, kun je contact met ons opnemen.

Studenten aan het woord

Ontdek wat onze studenten zeggen over de dienstverlening van Stage in Spanje. ¡Vamos!

Op zoek naar een Stage in Spanje?

Je Spaanse avontuur begint hier.