Je vindt ons ook op

Stage in Spanje

Ons bedrijf organiseert stages voor alle soorten studenten in Valencia. De stad biedt mooie en goede mogelijkheden voor studenten en wij helpen je graag bij het vinden van een goede stage met mooie en goede woonruimte. Talencursussen kunnen ook voor je worden georganiseerd! En alles op basis van no cure, no pay en dus de laagste prijsgarantie!

Stage mogelijkheden

“No organizamos practicas, organizamos experiencias” is ons motto. Hiermee willen wij zeggen dat wij er niet alleen voor zorgen dat jij een goedpassende stage krijgt, maar ook dat wij ons graag voor je inspannen, zodat je een levenservaring rijker bent. Jouw wens is ons werk.

Stage in Spanje werkt anders als alle andere bedrijven. Ben jij op zoek naar een stage en heb je een beeld in je hoofd waar je naar op zoek bent, deel je gedachtes met ons en wij zullen op zoek gaan naar de perfecte stage die bij jouw past! Uiteraard hebben we vacatures maar we draaien het liever om, een zoektocht van ons altijd voor iedere student. Dit wil zeggen dat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de perfecte stage. Staat jouw gewenste stage al bij onze vacatures? Solliciteer dan nu! Staat die er niet bij, maak je geen zorgen wij zullen op zoek gaan naar de gewenste stage in Spanje!

Doordat wij ervaring hebben en een regelmatig contacten onderhouden met onze stagebedrijven en internationale scholen, kunnen wij snel te werk en stages aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs.  Een nog belangrijker motto dat wij voor de studenten hanteren is ¨no cure, no pay¨.

De stagemogelijkheden bij Stage in Spanje zijn erg groot. Zo bieden wij voor nagenoeg elke Nederlandse studie een passende stage. Voorbeelden zijn:

International Business

Niet alleen met de Spaanse taal kun je in Spanje een stage uitvoeren. Velen zullen dit zeggen,  maar wij hebben al meerdere keren het tegendeel bewezen. Door ons grote netwerk is het mogelijk om in Spanje een engelstalige stage te lopen. En als het om een Spaanstalige stage gaat is er altijd een mogelijkheid om, voorafgaand aan je stage, een cursus Spaans te volgen.  Met deze ervaring ben je voorbereid  om het bedrijf binnen te komen met een aardig woordje Spaans. Wij hebben hiervoor verschillende scholen geselecteerd en daarmee heb je als student verschillende keuzes.

En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dat jij je geleerde Spaans direct in de praktijk brengt. En waar kan dat nou beter dan in deze fantastische stad?

Je zult snel merken dat, doordat je in Valencia leeft, woont, werkt en uitgaat, de beheersing van de Spaanse taal ontzettend snel zal gaan. Dit is een ervaring waar je ontzettend enthousiast van zult worden en je zult merken hoe leuk het is om deze taal steeds beter te leren en te begrijpen.

Accommodatie

Wij zullen aan de hand van jouw wensen het passende het passende appartement zoeken. Hier heb je een groot aandeel in door jouw wensen aan te geven omtrent prijsklasse en aantal kamers (eventueel met andere studenten en/of vrienden). Daarnaast houden we rekening de ligging ten opzichte van je stagebedrijf. Hierdoor voorkom je lange reistijden. De appartementen die wij aanbieden zijn altijd gemeubileerd. De prijzen die de verhuurder hanteert worden direct doorgegeven aan onze studenten. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bemiddelaars. De totale huurprijs van een appartement is vanzelfsprekend afhankelijk van het aantal maanden dat je stage loopt.

Gastgezin
Voor jouw stage is het mogelijk te kiezen voor een verblijf  in een gastgezin. Het voordeel hiervan is dat je heel snel Spaans zult leren spreken, omdat je daadwerkelijk onderdeel bent van het Spaanse leven. Er zijn bepaalde families die zich bij ons hebben aangesloten en deze mogelijkheid voor jou aanbieden. Voor meer informatie over prijzen, kamers en het wonen bij een gastgezin, kun je contact met ons opnemen.

Onze service

Wij willen een supersnelle service verlenen aan de studenten die graag stage willen lopen in het buitenland en wij doen dit tegen ons studententarief. Doordat Stage in Spanje met verschillende scholen en bedrijven samenwerkt, kunnen wij jou de laagste prijs garanderen. Laagste prijsgarantie en ‘No cure, no pay’ zijn altijd van toepassing.

Bij ons staat een goede service voorop. Het helpen van de studenten bij hun perfecte stage is ons werk. Naast appartementen, een eventuele taalcursus en een stagebedrijf zullen wij je helpen bij het contract van het appartement, je wegwijs maken in Valencia en helpen met CV´s en sollicitatiegesprekken.  Ook geven we graag informatie over het vervoer naar het stagebedrijf en om je verblijf in Valencia goed te beginnen kunnen wij je zelfs persoonlijk ophalen op het vliegveld. Bij ons staat de perfecte begeleiding van  de student hoog in het vaandel en dat is bij ons aan  alle onderdelen van de stage te zien.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Kostenplaatje

Stage in Spanje bied de laagste prijsgarantie daarnaast ook onze no cure, no pay. Dit wil zeggen dat studenten vooraf nooit betalen voordat de stage daadwerkelijk volledig is georganiseerd, Anders als alle andere bedrijven! Daar kan je op vertrouwen.

Helaas is het voor Stage in Spanje erg lastig om van te voren al een kostenplaatje op te geven. Aan de hand van jouw wensen zullen wij deze opmaken. De kosten hangen bijvoorbeeld af van de aantal maanden dat je stage zult lopen, accommodatie (verschil in grootte van de kamer bijvoorbeeld) en uiteraard of je interesse hebt in een taalcursus.

Neem contact op met ons en vraag het kostenplaatje aan dat bij jouw stage zal passen.

Referenties